Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde 30-03-2017

 

Husets drift og økonomi, er ligesom formålet med repræsentantskabsmødet (rigets tilstand). Formandens beretning er ikke længere en oplæsning af forskellige aktiviteter, men nærmere en status om.  ”hvordan har huset det”.

Husets forskellige aktiviteter beskrives løbende i bestyrelsesreferater. Vi holder bestyrelsesmøder ca. hver 3. måned.

Det skal dog ikke afholde mig fra, igen, at sende en stor tak til alle dem, som har knoklet på alle niveauer.

Ved konstitueringen i marts 2016 ønskede Jens Hedegaard ikke længere at være formand. Bestyrelsen besluttede dog, at Jens forblev formand til efter vandsportsfestivalen i august 2016. Undertegnede overtog således posten 1. september 2016. Her vil jeg gerne sige tak til Jens-for hans tid som formand.

Følgende har vi pt gang i.

 1. Vi skriver stadig frem og tilbage med Civilstyrelsen om alt muligt, for at få orden i papirerne.
 2. Jeg har brugt rigtig meget tid på at overføre spiritusbevillingen fra Jens til Eigil.
 3. Vi har brugt mange timer på at få VIRK til at fungere. Nu virker det nogenlunde.
 4. Vi arbejder stadig på at Eigil kan få adgang til bankkontoen. Det har kun taget 6 måneder til nu.
 5. Sammen med håndværkervennerne har vi brugt meget hyggelig tid på at lave tegninger og materiale, samt priser på nyt tag, nye vinduer og nyt anretter køkken.
 6. Min datter, som er historiker, har lavet et rigtig fint projektmateriale der beskriver huset, samt behovet for energirenovering. Samt at andet er nedslidt. Men, 28. august begynder vi at skifte taget. Det er meget tiltrængt. Det er ikke sort, men det bliver sort…
 7. Jeg har siddet og skrevet (min kone vil sige nat og dag) til 13 fonde og virksomheder for at bede om støtte. pt 5 afslag.
 8. Margit og Solvejg skrev en flot ansøgning som årets lokalsamfund 2016. Vi vandt ikke, men vi kommer stærkt igen i 2018. Enhver kan da se, at vi er det oplagte bud. Vi har netop modtaget besked fra kommunen, at vi ikke blev tilgodeset via facilitetspuljen. Vi kommer stærkt igen i 2018. Vi afventer SE 4.april. Arkil pænt afslag,
 9. Vi har fået hjemmesiden lidt opdateret.  Også Peter Lund fra arkivforeningen lægger nu ting op. Jeg havde gerne set hjemmesiden udvikle sig meget hurtigere. Vores webmaster har dog haft udfordringer med nyt firma. Men snart-har han lovet. Nyhedsbrev f.eks. virker altså, må man konstatere.
 10. Vi har skiftet til Sønderjydske Forsikring. Besparelse ca. 10-12%.
 11. Vi har købt forskelligt nyt inventar. Termokander-glas-postkasse osv.
 12. I december blev hækken klippet helt ned. Det har givet lys-luft og en flot udsigt mod byen og krolfbanen. Jeg vil arbejde for, at hækken ikke skal få lov at gro op over plankeværket.

Jeg skal ikke fremhæve nogen arrangementer frem for andre. Vil dog godt endnu engang sige tak for alle arrangementer i 2016.

Vandsportsfestivallen 2017-Ja; der er jo desværre ikke flere penge i kassen-og der kommer heller ikke nye penge i år. Huset vil stå for loppemarked-kaffe/kage salg – kræmmermarked-øl + vand salg og skaffe folk til parkering. Her mangler vi stadig mandskab.

Er der stemning for fælles nytårsaften i huset. Så skal vi have lavet et festudvalg.

Til slut vil jeg lige nævne, at alle er velkommen til hovedrengøring i næste uge. Vi åbner dørene mandag morgen klokken 0800

Eigil Kiel Schmidt

Formand.