Leje – praktiske info

Aarøsund Medborgerhus Er Aarøsundernes forsamlingshus, bygget i 1989 for overskud fra de årlige havnefester. Vi er stolte af vores hus – og er glade for at kunne tilbyde dig at benytte det. Da alt arbejdet, der følger med at have sådan et hus for vore lokale foreninger – udføres af bestyrelsesmedlemmer og anden frivillig, ulønnet arbejdskraft – er det vigtig at følgende regler overholdes.

——————————————————————————–

For udlejning står: Eigil Schmidt  tlf. 2053 1955 mail: medborgerhus@aarosund.dk

Tidspunkt for afhentning af nøgle aftales forudgående med ham. Lejemålet er som hovedregel fra kl. 10.00 til næste dag kl. 10.00 pris 1.500 kr. Weekendleje f.eks. fra fredag kl. 10.00 til søndag kl 10.00 = 48 timer koster 2.000 kr. Elmåleren aflæses ved overtagelsen, samt ved aflevering af udlejer og lejer i fællesskab.

Slutrengøring påhviler lejeren – dog er der mulighed for at vi kan arrangere dette mod betaling og forudgående aftale. Afregning forgår efter aflæsning af el, optælling af service etc. og kontrol af rengøring, ved fremsendelse af regning.

Hvis I påtænker at leje medborgerhuset, kan I her se om huset er ledigt

——————————————————————————–

Køkkenet er et anretterkøkken, baseret på at man får maden leveret ude/hjemmefra og vi henstiller til, at man overholder dette. Ikke noget med at stege og brase i ovnene. Der er fade og skåle m.m. til rådighed, men vær opmærksom på hvad der tilhører huset, og ikke blande det med sit medbragte. Bed køkkenhjælperne være opmærksom herpå. Optælling finder efterfølgende sted.

Du skal selv medbringe: Duge, servietter, viskestykker, karklude, toiletpapir og evt. håndklæder til toiletter. Bøtter o.lign at tage madrester med hjem i samt staniol, film, poser og køkkenrulle.

——————————————————————————-

Rengøring ved aflevering: Køkken/depot – alt stilles på plads og hylder og bordplader aftørres. Fryser og køleskabe tømmes og køleskab rengøres. Komfur, opvaskemaskiner og kaffemaskine tømmes og rengøres, husk også termokander. Toiletter – rengøres med WC-rens og aftørres. Håndvaske rengøres og madameposer skiftes. Gulve – alle gulve fejes og vaskes. Salen – efter gulvvask stilles de aftørrede borde og stole på plads som ved modtagelsen. Varmen skrues ned til 10° på termostaterne. Skifte affaldssæk og smid den brugte i containeren.

Venlig hilsen Bestyrelsen

——————————————————————————-

Vi du gerne se flere billeder fra vores medborgerhus ? Så kan du se dem i vores galleri her