Leje – praktiske info

Aarøsund Medborgerhus Er Aarøsundernes forsamlingshus, bygget i 1989 for overskud fra de årlige havnefester. Vi er stolte af vores hus – og er glade for at kunne tilbyde dig at benytte det. Da arbejdet, som følger med at have sådan et hus, udføres af bestyrelsesmedlemmer og anden frivillig, ulønnet arbejdskraft er det vigtig at følgende regler overholdes.

——————————————————————————–

For udlejning står: Eigil Schmidt  tlf. 2053 1955 mail: medborgerhus@aarosund.dk

Tidspunkt for afhentning af nøgle ved huset, står på kontrakten. Lejemålet er som hovedregel fra kl. 10.00 til næste dag kl. 10.00. pris 1.700 kr. Weekendleje f.eks. fra fredag kl. 10.00 til søndag kl 10.00 = 48 timer koster 2.200 kr. Elmåleren aflæses ved overtagelsen, samt ved aflevering af udlejer og lejer i fællesskab. Elprisen er 3,00 kr/KwH
Oktober 2020 har vi fået komplet nyt lydudstyr, med 6 højttalere og 2 mikrofoner. Anlægget kan lejes for 500,- man medbringer blot sin laptop, Ipad eller telefon.
LEJEN STIGER FRA 1/1-2023 med 100,-  og el stiger med 50 øre.

Slutrengøring – Vi ser helst at man tilkøber slutrengøring. Det koster 600,- som betales kontant når man får nøglen. Afregning foregår efter aflæsning af el, optælling af service etc.

Hvis I påtænker at leje medborgerhuset, kan I se om huset er ledigt  her

——————————————————————————–

Køkkenet er et anretterkøkken, baseret på at man får maden leveret ude/hjemmefra og vi henstiller til, at man overholder dette. Ikke noget med at stege og brase i ovnene. Der er fade og skåle m.m. til rådighed, men vær opmærksom på hvad der tilhører huset, og ikke blande det med sit medbragte. Bed køkkenhjælperne være opmærksom herpå. Optælling finder efterfølgende sted.

Du skal selv medbringe: Duge, servietter, viskestykker, karklude, toiletpapir og evt. håndklæder til toiletterne. Bøtter o.lign at tage madrester med hjem i, samt staniol, film, poser og køkkenrulle.

——————————————————————————-

Rengøring ved aflevering: Køkken. Alt stilles på plads og hylder og bordplader aftørres. Fryser og køleskabe tømmes og køleskab rengøres. Komfur, opvaskemaskiner og kaffemaskine tømmes og rengøres, husk også termokander. Toiletter – rengøres med WC-rens og aftørres. Håndvaske rengøres og madameposer skiftes. Gulve – alle gulve fejes og vaskes. Salen – efter gulvvask stilles de aftørrede borde og stole på plads som ved modtagelsen. Varmen skrues ned til 10° på termostaterne. Skifte affaldssæk og smid den brugte i containeren.

Venlig hilsen Bestyrelsen

——————————————————————————-

Vi du gerne se flere billeder fra vores medborgerhus ? Så kan du se dem i vores galleri her

Vil du gerne se hvordan huset er indrettet ? Se plantegning over huset, med diverse mål.