December 2022 – Hotellet sommeren 1956

Total aarøsundernes barndom, ja, og dengang var der altid godt vejr om sommeren 😊. Foto fra det kgl. Bibliotek. Ophav. Sylvest Jensen luftfoto. Sådan så verden ud i sommeren 1956. De som ikke lige kender historien om dame roklubhuset. Huset ses øverst, lige til venstre for masten (det er kablet til Aarø)  

November 2022 – Petersen skipperne

Månedens foto ved arkivet: Posten og Petersen. Se en sjov historie, som kom i Jydske Tidende engang i 70érne, om dilemmaet når der kom post til Skibsfører Petersen, Aarøsund.    

Oktober 2022 – Æ toch ved hotellet 1903

Fra Bo Rolfshøj fra Fyn er tilgået en masse dejligt materiale til Arkivet. Diskussionen, om der har være skinner foran hotellet, er hermed slut. Et rigtigt dejlig foto, som viser togpersonale og muligvis også bygherrer af hotellet. På fotoet ses tydeligt trykt 1902, (Måske var det blot en del af fotografen Schútzacks firmanavn). Men da både byggeri og sporføring ser rimeligt færdigt ud, går vi ud fra det er fra 1903.

September 2022 – Familien Meta og Christian Jensen ca. 1943

Dette foto er mere end 80 år gammelt. Her ses Aarøsund-familien Meta og Christian Jensens børn, – som i dagens anledning er klædt i det stiveste puds, og kørt til fotografen. Christian arbejdede bl.a. ved landbruget, og Meta var i mange år kioskmutter med samlingssted for hele Aarøsunds ungdom. De boede i det, vi dengang kaldte barakken – et levn fra 1. verdenskrig. Her voksede børnene op med masser af hjerterum også for landsbyens øvrige børn. Petra, tvillingerne Grethe og Hans, Sille, Rosa, Gerda og nyeste skud på stammen Ib. Det er et fantastisk dejligt foto som Arkivforeningen har fået…

Instagram Feed

Follow on Instagram
[instagram-feed showheader=false showbutton=false cols=6 num=6 showfollow=false ]