August 2023 – Om Færgevej 34 Aarøsund

  Færgevej 34. Foto fra det kgl. bibliotek 1950. Tidligere ejer var bl.a. familien Kronborg og her lidt historie fortalt af Sigrid Schourup fra arkivets Årsskrift 2009-2010. Også søndagsskole i posthuset. Ved siden af murer Enevold boede frøknerne Clausen, som holdt posthus. Bag ved huset var en mark med at par køer og en gris. Vi skulle gå på posthuset for mor og betale regninger. Søstrene var meget omhyggelige. Først talte den ene alle pengene – så blev de skubbet over til søsteren, og så talte hun alle pengene – og så kvitterede de. Der var orden i sagerne. Endnu…

Juli 2023 – Stranden foran hotellet 1957

  Arkivet har lånt dette foto fra 1957 af Preben Bork. – Stranden er genkendelig. Lige før hotellet ligger en lille træbygning. Metas iskiosk, havnehuset og i havnen ligger M/S Codan, som Preben sejlede med. Desuden er den gamle toiletbygning opført. Foran sommerhusene hænger vasketøj.

Juni 2023 – Hotellet ca. 1950

  Det kgl. Bibliotek har denne perle fra 1950. Har beskrivelsen Aarøsund Havn Station selvom Kleinbahn forlængst er nedlagt. Også lidt interessant med de nye anlæg foran hotellet, som netop er igangværende. Skønne kvalitets-sort/hvide fotos tilgængelige for os alle på nettet.  

Maj 2023 – TATOL på Færgevej 60

Månedens foto er fra ”Danmark set fra luften” – nu Færgevej 60, og her havde Tatol til huse. Huset er bygget i 1931 af Charles Biehl, og købmandsparret hedder Marie og Laue Ravn, som stammer fra Stevelt. Desuden et par fine Tatol – plakater, som nuværende ejere Lone og Niels under renovering fandt på loftet.

Instagram Feed

Follow on Instagram
[instagram-feed showheader=false showbutton=false cols=6 num=6 showfollow=false ]