Top slideshow other

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aarøsund Krolf & Petanque – er en underafdeling af Aarøsund Medborgerhus.  Der er 2 krolfbaner – og 2 petanquebaner, som støder op til Medborgerhuset.  Arealet er stillet til rådighed af 2 ejerskaber og er anlagt af frivillige.  Det er også de frivillige (brugerne) i afdelingen, som sørger for vedligeholdelse og klipning af banerne – en nyindkøbt robot-plæneklipper skal fremover sørge for græs-klipningen.

krolft

Krolf- sæsonstart i april når forholdene er til det -  og slut sent efterår – afhængig af vejret og banernes tilstand. Der spilles på faste dage – tirsdag og torsdag -  eftermiddag  med start kl. 14.00 -  og aften (hvis vejret tillader) tidspunkt aftales indbyrdes. Petanque-spil aftaler man også selv indbyrdes.


Man er  velkommen til at benytte banerne på alle øvrige dage også.

Ved banerne er der borde/bænke hvor den medbragte kaffekurv nydes i pausen mellem 2 spil.

krolf samling

I tilfælde af dårligt vejr – benyttes ”madpakkeskuret”  på Medborgerhusets grund.

Alle kan melde sig ind i afdelingen – kontingent er kr. 120,- pr år.  Kontakt en af de 3 nedennævnte.

Hvert år – i august / september - afholdes  internt mesterskab med efterfølgende socialt samvær / grill-aften i klublokalet. 

I december afholdes  ”julespil” med efterfølgende julefrokost – og hvis vejret tillader det  mødes vi den 31. december om formiddagen til et enkelt  spil krolf – afsluttende med f.eks. champagne og østers .petanqueLeje af baner.

Det er muligt at leje banerne samt udstyr.  Hos ”Perlen”  (lystbådehavnens lokale) ligger der 4 sæt, som kan lånes og betales via posebetaling.

Herudover har vi 6 sæt liggende  i vores eget klublokale som kan lejes – her skal man kontakte;

 

Preben Snedker (tlf. 4045 4619)

krolft hus

Hans Frandsen (tlf. 2012 9835)

Svend Vogt (tlf. 2449 8376)

 

Pris for leje af bane og udstyr:  kr 20,-/person -  leje med eget udstyr 10,-/person. 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
Denne hjemmeside bruger cookies for at give vores brugere den bedste oplevelse. Ingen personlig oplysninger bliver videregivet til tredjemand. Læs vores data- og sikkerhedspolitik for yderligere oplysninger
Læs mere Jeg accepterer