Top slideshow other

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Byens samlingssted og festlokaler. Huset er et naturligt samlingssted for byens foreninger og selskabslokaler til private fester. Med en af de bedste udsigter - over Aarøsund Marina og Lillebælt.Til foreninger er der plads til 96 og til selskaber er der service til 80. Hvis I skal have musik og dans har vi erfaring for at ca. 74 personer er maksimal. I kan se herunder om medborgerhuset er ledigt 

Ud over festlokalerne som kan lejes at alle, har vi i huset klublokaler som kan bruges af de af bestyrelsen godkendte foreninger og underudvalg.

På 1. sal har vi et lille mødelokale hvor der holdes mindre møder og hvor Aarøsund Lokalhistoriske Forening holder hus med deres arkiv.

I klublokalerne mod vest holder resten af foreningerne til og har mulighed for at booke lokaler til lukkede arrangementer. Kontakt Berit fra ÅB som styrer den kalender. I kan forinden se om klublokalet er ledigt hernede under.

 

Se om medborgerhuset og klublokalet er ledigt

loader

Booking af Medborgerhuset: Skriv til Jens på medborgerhus@aarosund.dk  Booking af klublokale, skriv venligst til Berit på mail@aa-b.dk

Ovenstående kalender er kun vejledende.

Klublokalet kan kun lånes af Aarøsunds foreninger / klubber, og ikke af private.

Medborgerhusets festlokale kan lejes af private. Se venligst mere her.